Bestuur

 • Het bestuur

   

  Het bestuur van LSA bewoners

  (van links naar rechts: Willy van Leeuwen, Miek van Dongen, Patrick van Lunteren, Anita Keita (voorzitter) Hans Zuiver (penningmeester) en Rina Clemens (Melanie Berends ontbreekt op de foto)

  Anita Keita (voorzitter) Nijmegen
  Anita Keita

  “Inwoners in buurten kunnen ontzettend veel samen, laten we dat ontdekken en verbinden. Een radicale, broodnodige én leuke uitdaging, juist in deze tijd.”  


  Hans Zuiver (penningmeester/secretaris) Amsterdam
  Hans Zuiver

  “‘Ik denk dat LSA veel voor de ‘beweging’ kan betekenen en de nodige ontwikkelingen in gang kan zetten.’ “

  Melanie Berends Kollumerzwaag

  “In mijn beleving is LSA de grootste belangenbehartiger van bewoners en daarmee een prachtige club om deel van uit te maken”

  Rina Clemens Rheden 
  Melanie Berends

  “Als vrijwilliger heb ik diverse projecten gedraaid met een brede maatschappelijke inbedding. De ervaring zet ik nu graag in als LSA-bestuurslid!” 

  Miek van Dongen ’s Hertogenbosch

  “Ik ga voor de kracht en passie die bewonersinitiatieven laten zien. Samen met LSA bouwen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Met dromen, visie en actie. Wat is jouw plan?”

  Willy van Leeuwen
  Schiedam
  Willy van Leeuwen

  “LSA is belangrijk, want de vereniging biedt hulp en kennis aan op een manier dat het echt terecht komt bij bewoners. Ik heb extra aandacht voor aandachtswijken, zorg, eenzaamheid en integratie.

  Patrick van Lunteren
  Breda
  Patrick van Lunteren

  ” LSA helpt om het leuk te houden. Het hoeft niet allemaal stijf aan de vergadertafel. Er is altijd wel een verfrissende werkvorm of inspirerende plek te vinden. Zo maakt LSA de geest losser voor creativiteit”