• Bestuurslid

Patrick van Lunteren

“Bij LSA draait alles om aandacht, erkenning en serieus genomen worden. Dat gun ik elke persoon die zich vrijwillig of betaald inzet voor zijn leefomgeving en medemens.”

Over Patrick

Patrick is manager Duurzame Ontwikkeling bij Platform31 in Den Haag. Verder is hij lid van de Raad van Commissarissen voor de Zintri Zorggroep in Rijen en voorzitter van BuurtBelangen in Breda. Daarnaast is hij al sinds 2006 politiek actief. Hij heeft ruime ervaring in het Haagse en als raadslid en wethouder in Breda, waar hij de portefeuilles jeugd wonen wijken, maatschappelijke opvang, beschermd wonen en bestuurlijke vernieuwing onder zich had.

Expertise

  • Circulariteit
  • Duurzaamheid en biodiversiteit
  • Lokale politiek

Daarom LSA

“Mijn motto is al heel lang ‘eerst de mensen’. Alleen samen kunnen we de uitdagingen van deze tijd aan. Een club die mensen bijstaat om het beste van hun leefomgeving te maken verdient alle steun die er bestaat. En zeker die van mij. Ik kan erg genieten van de energie en het enthousiasme van mensen die ergens in geloven en daar vol voor gaan. Dat kom je veel tegen bij LSA. Zowel op kantoor bij de medewerkers als bij de leden in het land. Alles draait om aandacht, erkenning en serieus genomen worden. Dat gun ik elke persoon die zich vrijwillig of betaald inzet voor zijn leefomgeving en medemens. Daarnaast helpt LSA om het leuk te houden. Het hoeft niet allemaal stijf aan de vergadertafel. Er is altijd wel een verfrissende werkvorm of inspirerende plek te vinden. Zo maakt LSA de geest losser voor creativiteit.”