Sluit je aan bij LSA

Het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners is een vereniging van en voor actieve bewonersgroepen. We zijn het landelijk netwerk van bewonersgroepen, zelfstandige buurthuizen, buurtcoöperaties, lokale fondsen en BewonersBedrijven. We delen onze kennis en kunde met elkaar en met anderen. Samen maken we ons sterk voor de positie van actieve bewoners, ook naar de (lokale) overheid.

Een sterke vereniging

Ben jij een bewonersgroep die bezig is om hun eigen buurt leuker of leefbaarder te maken? Wordt dan lid van LSA. Het LSA is de landelijke vereniging van en voor jullie. We zetten ons samen in voor ruimte en mogelijkheden voor bewonersinitiatieven, van wijkplatforms tot BewonersBedrijven. We delen kennis, ontwikkelen projecten, beïnvloeden beleid, zorgen voor ontmoeting tussen de geweldige initiatieven in het land. We hebben jou nodig om sterker te staan.

Ben je geen bewonersorganisatie, maar wil je LSA wel steunen? Word dan vriend van LSA.

Waarom lid worden?

We geven je vier goede redenen om lid te worden van LSA. Het kost slechts 50 euro per jaar.

Lid worden van LSA past bij jou als…

  • … je net als 250 andere buurtinitiatieven onderdeel wilt zijn van een netwerk van mensen die net als jij werk maken van hun eigen buurt.
  • … je het belangrijk vindt dat de kennis uit het netwerk wordt gedeeld.
  • … je het belangrijk vindt dat de belangen van bewonerscollectieven goed worden behartigd.
  • … je graag meedenkt over de richting van de vereniging die zich inzet voor actieve bewoners
  • … je ook online het netwerk van bewonersinitiatieven zichtbaar wilt maken met een eigen ledenpagina op onze website.

Meld je aan

Ja. Ik sluit mij aan bij dé landelijke vereniging van bewonersgroepen, zelfstandige buurthuizen, buurtcoöperaties en bewonersbedrijven.