• Oproep

Doe jezelf een expert cadeau

Is er een vraagstuk waar jullie maar niet uitkomen? Of een onderwerp dat maar niet van de todolijst verdwijnt? Doe jezelf dan een plezier: Geef jullie initiatief een expert cadeau die jullie gaat helpen.

Krijgen jullie die ene subsidieaanvraag maar niet rond? Botert het niet helemaal in het bestuur? Wil je nu eindelijk wel eens antwoord op al je administratieve vragen of heb je moeite om een goed netwerk op te bouwen? Dan is dit aanbod perfect voor jullie.

Hoe?

Aanvragen gaat heel gemakkelijk. Vul het formulier onderaan deze pagina voor 31 oktober in. Vertel ons precies wat jullie nodig hebben en waarmee jullie het best geholpen zouden zijn. Dan hoor je tussen 14 en 30 november of en hoe we jullie kunnen helpen.

Wat gebeurt er als je een expert cadeau krijgt?

LSA heeft van stichting DOEN budget gekregen, waarmee we initiatieven met een concrete hulpvraag kunnen helpen door een expert in te huren die ze voorziet van praktisch advies. LSA heeft experts in haar netwerk op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan: Verdienmodellen, vrijwillige inzet, visie en strategie bepalen, het helpen met je plan op papier te krijgen, werken in teams, financiën, of juridische zaken of vastgoed.

Helemaal voor niets?

Jazeker! De expert is gratis. Je krijgt ‘m immers cadeau. Het enige dat we van je vragen, is om je ervaringen met ons te delen. Dan kunnen ook andere initiatieven van leren van jullie ervaringen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leggen we uit zodra je aanvraag is goedgekeurd.

Doe je aanvraag