Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

 • “Wij komen op voor het algemeen belang van hen die wonen en werken in Badhoevedorp. In het bijzonder de leefbaarheid. Sinds 1932!”

  De Dorpsraad is een onafhankelijke en ongebonden Vereniging die opkomt voor de leefbaarheid in Badhoevedorp. Wij bestaan sinds 1932 en inmiddels zijn ruim 1000 huishoudens in Badhoevedorp lid van onze Vereniging. Onze activiteiten zijn divers. Zo heeft de Dorpsraad zelf concrete initiatieven ontplooid om het dorp te verrijken met groen en met kunst. De Dorpsraad is initiatiefnemer van de A9om!-actie, die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het besluit tot omlegging van de A9. De Dorpsraad volgt kritisch de plannen en activiteiten (of soms juist de ‘niet-activiteiten’) van de gemeente, andere overheden en private partijen.

  Kortom de Dorpsraad is de plaats waar denkers en doeners met hart voor ons mooie dorp hun steentje kunnen bijdragen.

  Het digitale Dorpsplein ‘HalloBadhoevedorp’ is voor alle bewoners toegankelijk. Hier worden activiteiten, initiatieven van dorpsgenoten en projecten gedeeld en staan alle organisaties die aangemeld zijn bij HalloBadhoevedorp. Ook kun je hier berichten of wensen plaatsen voor een mooi, leefbaar en verbonden Badhoevedorp.

 • Meer van onze leden

  Spark

  Spark

  Spark Den Haag is een sportief samenlevingspark en wereldbuurthuis voor alle generaties in de wijk ...

  Lees meer >
  Nieuwland aan de slag

  Nieuwland aan de slag

  Nieuwland aan de slag in Schiedam zet zich in het verbinden maar vooral samenwerken met alle partijen in de wijk, ...

  Lees meer >
  Bewonersplatform Nijmegen Centrum

  Bewonersplatform Nijmegen Centrum

  Het Bewonersplatform Nijmegen Centrum is in 2012 opgericht en denkt mee over wonen in een levendige maar leefbare ...

  Lees meer >