• Ons lid

Stichting Onze Droom

  • Brummen

De ontmoetingsplek waar iedereen welkom is! Stichting Onze DROOM organiseert ontmoetingen en biedt dagbesteding en leerwerkplekken voor inwoners van de gemeente Brummen. Dat gebeurt vooral in de sfeervolle huiskamer. Hier kunnen mensen elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten.

Bij Onze Droom kunnen alle mensen meedoen, van betekenis zijn en erbij horen. Daardoor speelt Stichting Onze Droom voor veel mensen een grote rol in het voorkomen eenzaamheid. Hier doen mensen bijvoorbeeld mee met creatieve activiteiten en gaan trots met een mooi resultaat naar huis. En dit alles voor minimale kosten en van, voor en door bewoners.

Onze Droom richt zich op samenzijn door ontmoeting, inspiratie, door dagactiviteiten en leerwerkplekken te bieden aan alle inwoners van de gemeente Brummen die daar behoefte aan hebben. Zo hebben ze een ontmoetingsplek waar ze samen koffie/theedrinken, lunchen, spelletjes doen, puzzelen, in gesprek gaan. Ook is Onze Droom duurzaam. Er is een Repair Café en de kledinguitgifte voor mensen met een laag inkomen.