Stichting Onze DROOM

 • De ontmoetingsplek waar iedereen welkom is! Stichting Onze DROOM organiseert ontmoetingen en biedt dagbesteding en leerwerkplekken voor inwoners van de gemeente Brummen. Dat gebeurt vooral in de sfeervolle huiskamer. Hier kunnen mensen elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. 

  Bij Onze Droom kunnen alle mensen meedoen, van betekenis zijn en erbij horen

  Iedereen is welkom en mag meedoen.  Bij Onze Droom kunnen (kwetsbare) mensen meedoen, van betekenis zijn en erbij horen. Daardoor speelt Stichting Onze Droom voor veel mensen een grote rol in het voorkomen eenzaamheidHier doen mensen bijvoorbeeld mee met creatieve activiteiten en gaan trots met een mooi resultaat naar huis. En dit alles voor minimale kosten.

  De meerwaarde van Onze DROOM

  De meerwaarde van Stichting Onze DROOM is dat Onze DROOM een sociaal maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk is VAN, VOOR EN DOOR BEWONERS.

  Onze Droom richt zich op samenzijn door ontmoeting, inspiratie, door dagactiviteiten en leerwerkplekken te bieden aan alle inwoners van de gemeente Brummen die daar behoefte aan hebben. Zo hebben ze een ontmoetingsplek waar ze samen koffie/theedrinken, lunchen, spelletjes doen, puzzelen, in gesprek gaan. Ook is Onze Droom duurzaam. Er is een Repair Café en de kledinguitgifte voor mensen met een laag inkomen.

 • Meer van onze leden

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster-Stroobos heeft een generatiehuis opgericht in het voormalige schoolgebouw van het ...

  Lees meer >
  Zorgvrijstaat

  Zorgvrijstaat

  Zorgvrijstaat wil bewoners van Rotterdam West organiseren in het zorgen voor elkaar. In de overtuiging dat de ...

  Lees meer >
  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >