PostaanZee

 • Ontmoetingscentrum PostaanZee is een initiatief ontstaan vanuit verbondenheid met de Egmondse gemeenschap. PostaanZee staat voor compassie in actie en werken met vrijwilligers op non-profit basis. Zij zijn van én voor Egmonders, voor jong en oud, arm en rijk. PostaanZee wil mensen in beweging brengen, met elkaar verbinden en een plek van zingeving zijn.

  “Kom maar binnen, je bent van harte welkom!”

  Het voormalige VVV-kantoor van Egmond aan Zee is hun bruisende behuizing. Een plek voor educatie, recreatie en gezellig samenzijn. Iedereen kan meewandelen, boeken lenen, informatie uitwisselen, deelnemen aan activiteiten, zelf activiteiten organiseren en mensen ontmoeten.

  PostaanZee werkt met vrijwilligers en hebben geen winstoogmerk.

  Vanuit je hart, op basis van vertrouwen

  Wat PostaanZee anders maakt is het Trustmodel: zij werkt vanuit de gedachten dat iedereen iets kan bijdragen op een manier die bij hem/haar past.  Voor deelname aan de activiteiten, het gebruik van PostaanZee, drinken van koffie/thee etc. vragen zij een vrijwillige bijdrage. Geef wat jij het waard vindt of wat je kunt missen. Zo draagt iedereen zijn steentje bij.

  ” Wij gaan uit van het vertrouwen in de mens. Dat voelt voor iedere nieuwe inwoner en toeristen als een warm bad. En dat is echt heel bijzonder.”

   

   

 • Meer van onze leden

  Huiskamer van Wezep

  Huiskamer van Wezep

  De Huiskamer is een inloophuis. Opgericht door de burger voor de burger. Er ...

  Lees meer >
  Bewoners033

  Bewoners033

  Bewoners033 is een onafhankelijke netwerk organisatie gerund door vrijwilligers. Bewoners033 ondersteunt alle ...

  Lees meer >
  Indekerngezond

  Indekerngezond

  Indekerngezond heeft als ambitie om van de wijken Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern een zesde Blue Zone gebied te ...

  Lees meer >