PostaanZee

 • Ontmoetingscentrum PostaanZee is een initiatief ontstaan vanuit verbondenheid met de Egmondse gemeenschap. PostaanZee staat voor compassie in actie en werken met vrijwilligers op non-profit basis. Zij zijn van én voor Egmonders, voor jong en oud, arm en rijk. PostaanZee wil mensen in beweging brengen, met elkaar verbinden en een plek van zingeving zijn.

  “Kom maar binnen, je bent van harte welkom!”

  Het voormalige VVV-kantoor van Egmond aan Zee is hun bruisende behuizing. Een plek voor educatie, recreatie en gezellig samenzijn. Iedereen kan meewandelen, boeken lenen, informatie uitwisselen, deelnemen aan activiteiten, zelf activiteiten organiseren en mensen ontmoeten.

  PostaanZee werkt met vrijwilligers en hebben geen winstoogmerk.

  Vanuit je hart, op basis van vertrouwen

  Wat PostaanZee anders maakt is het Trustmodel: zij werkt vanuit de gedachten dat iedereen iets kan bijdragen op een manier die bij hem/haar past.  Voor deelname aan de activiteiten, het gebruik van PostaanZee, drinken van koffie/thee etc. vragen zij een vrijwillige bijdrage. Geef wat jij het waard vindt of wat je kunt missen. Zo draagt iedereen zijn steentje bij.

  ” Wij gaan uit van het vertrouwen in de mens. Dat voelt voor iedere nieuwe inwoner en toeristen als een warm bad. En dat is echt heel bijzonder.”

   

   

 • Meer van onze leden

  Spark

  Spark

  Spark Den Haag is een sportief samenlevingspark en wereldbuurthuis voor alle generaties in de wijk ...

  Lees meer >
  Nieuwland aan de slag

  Nieuwland aan de slag

  Nieuwland aan de slag in Schiedam zet zich in het verbinden maar vooral samenwerken met alle partijen in de wijk, ...

  Lees meer >
  Bewonersplatform Nijmegen Centrum

  Bewonersplatform Nijmegen Centrum

  Het Bewonersplatform Nijmegen Centrum is in 2012 opgericht en denkt mee over wonen in een levendige maar leefbare ...

  Lees meer >