• Ons lid

PostaanZee

  • Egmond
PostaanZee

Ontmoetingscentrum PostaanZee is een initiatief ontstaan vanuit verbondenheid met de Egmondse gemeenschap. PostaanZee staat voor compassie in actie en werken met vrijwilligers op non-profit basis. Zij zijn van én voor Egmonders, voor jong en oud, arm en rijk. PostaanZee wil mensen in beweging brengen, met elkaar verbinden en een plek van zingeving zijn.

Het voormalige VVV kantoor van Egmond aan Zee is hun bruisende behuizing. Een plek voor educatie, recreatie en gezellig samenzijn. Iedereen kan meewandelen, boeken lenen, informatie uitwisselen, deelnemen aan activiteiten, zelf activiteiten organiseren en mensen ontmoeten. PostaanZee werkt met vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk.

Wat PostaanZee anders maakt is het Trustmodel: zij werkt vanuit de gedachte dat iedereen iets kan bijdragen op een manier die bij hem/haar past. Voor deelname aan de activiteiten, het gebruik van PostaanZee en het drinken van koffie/thee vragen zij een vrijwillige bijdrage. Geef wat jij het waard vindt of wat je kunt missen. Zo draagt iedereen zijn steentje bij.

Wij gaan uit van het vertrouwen in de mens. Dat voelt voor iedere nieuwe inwoner en toeristen als een warm bad. En dat is echt heel bijzonder.