• Ons lid

Lunetten Wil Wel

  • Utrecht
Lunetten-wil-wel

Lunetten Wil Wel is een bewonersinitiatief van en voor bewoners rond wonen en leven in de wijk Lunetten in Utrecht met als doel: samen prettig oud worden in een aantrekkelijke wijk. Lunetten heeft ene groot aantal 65-plussers in de wijk.

Lunetten WilWel richt Lunetten Wil Wel is een bewonersinitiatief van en voor bewoners rond wonen en leven in de wijk Lunetten in Utrecht met als doel: samen prettig oud worden in een aantrekkelijke wijk. Lunetten heeft ene groot aantal 65-plussers in de wijk.Lunetten WilWel richt zich op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Samen met andere buurtbewoners bouwen ze aan een sterk sociaal netwerk in de buurt. Zij organiseren diverse activiteiten en bijeenkomsten en brengen zo buurtbewoners met elkaar in contact. Lunetten Wil Wel gaat over wederkerigheid, over geven en ontvangen.

“Ieder is van waarde, niemand is de norm”zich op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Samen met andere buurtbewoners bouwen ze aan een sterk sociaal netwerk in de buurt. Zij organiseren diverse activiteiten en bijeenkomsten en brengen zo buurtbewoners met elkaar in contact. Lunetten Wil Wel gaat over wederkerigheid, over geven en ontvangen.

“Ieder is van waarde, niemand is de norm”