Delfshaven Coöperatie

 • De Delfshaven Coöperatie werkt als lijm tussen de voegen in verschillende rollen en in samenwerking met wijkpartners mee aan verschillende projecten.

   

  “Door het samenbrengen van grotere bedrijven en instellingen met lokale (bewoners) initiatieven ontstaat er een gezamenlijke opbrengst. We brengen initiatieven verder, door het verbinden van mensen en het toevoegen van kennis en kunde. Het doel is waardeontwikkeling van de wijk en haar mensen op de langere termijn.”

   

  Wat gebeurt er als je streeft naar samenwerking tussen bewoners, markt en de overheid? Niet ‘ieder voor zich’ maar bundeling van energie en betrokkenheid en samen werken aan meerwaarde? Juist, dan gebeurt er wat! Dat er dingen van de grond komen is belangrijk, maar nog belangrijker is de blijvende waarde ervan. De Delfshaven Coöperatie gelooft in ondernemerschap als succesfactor. Daarbij gaat het om de juiste combinatie van mensen: bewoners, ondernemers, investeerders. Wij willen de energie en betrokkenheid van mensen in de wijk versterken.

   

  “Waarom wij ons hebben aangesloten bij het LSA? Nu meer dan ooit is het zaak dat we als bewoners samen optrekken. Kennis delen, van elkaar leren en ook met elkaar leren. Zo maak je van losse initiatieven, verspreid over het land, een sterke beweging. Daar staat volgens ons LSA voor. Daar staat de Delfshaven Coöperatie voor. Een logische combinatie.”

   

 • Meer van onze leden

  Stichting De Babbelbox

  Stichting De Babbelbox

  De Babbelbox is een ontmoetingscentrum voor twee 55 plus sterflats met 150 woningen in Dragonder Noord. Ze kunnen ...

  Lees meer >
  Verenigde Schepenstraat

  Verenigde Schepenstraat

  De Verenigde Schepenstraat ontwerpt de herinrichting van de Schepenstraat in het kader van Right tot Challenge en ...

  Lees meer >
  Stichting De Buurtvrouw

  Stichting De Buurtvrouw

  Wat is de buurtvrouw? De Buurtvrouw is een stichting die voor, door en met de buurt activiteiten organiseert en dit ...

  Lees meer >