Sluit je aan bij het LSA!

 • Het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners is een vereniging van en voor actieve bewonersgroepen. We zijn het landelijk netwerk van bewonersgroepen, zelfstandige buurthuizen, buurtcoöperaties, lokale fondsen en BewonersBedrijven. We delen onze kennis en kunde met elkaar en met anderen. Samen maken we ons sterk voor de positie van actieve bewoners, ook naar de (lokale) overheid.

  Word lid van sterke vereniging

  Bewonersgroepen die bezig zijn om hun eigen buurt leuker of leefbaarder te maken, nodigen we uit om zich bij het LSA aan te sluiten als lid. Het LSA is de landelijke vereniging van en voor jullie. We zetten ons samen in voor ruimte en mogelijkheden voor bewonersinitiatieven, van wijkplatforms tot BewonersBedrijven. We delen kennis, we ontwikkelen projecten, we beïnvloeden beleid, we zorgen voor ontmoeting tussen de geweldige initiatieven in het land. We hebben jou nodig om sterker te staan.

  Als LSA-lid

  • vermelden we je natuurlijk trots op de website tussen de andere leden
  • mag je met 2 mensen gratis deelnemen aan alle bijeenkomsten van het LSA
  • krijg je onze publicaties toegestuurd
  • hoor je bij de enige landelijke vereniging die zich sterk maakt voor actieve bewoners
  • lid zijn van LSA kost 50 euro per jaar.

  Ja, ik word ook graag lid!

  Word vriend van LSA

  Je draagt de beweging van actieve bewoners een warm hart toe. Een sterk netwerk van en voor bewonersinitiatief is onmisbaar. LSA zorgt voor kennisdeling, ontmoeting en innovatie. Als Vriend juich je dat toe en steun je ons met een klein bedrag per jaar. Lees wat we met het Vriendengeld kunnen doen  of meld je bij ons als Vriend.

  Elke maand nieuws in je mailbox

  Onze nieuwsbrief is een goede manier om op de hoogte te blijven. Abonnees ontvangen één keer per maand het laatste nieuws over actieve bewoners en uitnodigingen voor bijeenkomsten en nieuwe programma’s van LSA. Meld je hieronder aan.