• Bericht

Sylvia van der Garde overleden

Sylvia van der Garde

Op maandag 6 februari is onze geliefde collega Sylvia Landaal-Van der Garde overleden. Het laatste jaar kon ze omdat ze ziek was maar weinig op het kantoor van LSA zijn. Het kantoor waar ze vanaf 2016 zo belangrijk was voor alle contacten en leden, bestuursleden en haar collega’s.

Als teamsecretaresse kennen veel mensen Sylvia. Voor velen was ze een eerste aanspreekpunt van de organisatie via de telefoon of mail. Ze was een zorgzame gastvrouw voor iedereen die kwam werken of vergaderen op het kantoor. Ook op veel bijeenkomsten in het land zorgde ze voor het perfecte verloop van de bijeenkomst en een warme betrokkenheid bij en belangstelling voor iedereen die aanwezig was. Sylvia zorgde ervoor dat actieve bewoners zich thuis voelden bij het LSA en werkte keihard mee aan het ondersteunen van bewonerskracht in Nederland.

We zijn erg verdrietig door het verlies van onze collega. Haar betrokkenheid, gulle lach en warme persoonlijkheid zullen we altijd in onze gedachten aan haar met ons meedragen. We wensen haar familie, op wie ze zo trots was, heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.