• Oproep

Sluit je aan bij de de Buurtmakers Academie

De Buurtmakers Academie is een netwerk van gedreven mensen die werken aan sterke buurten en wijken. Ben jij ook één van deze mensen? Sluit je dan aan. We houden je natuurlijk in ieder geval op de hoogte van de laatste onderzoeken, trainingen en mooie verhalen.

Asset Based Community Development als leidraad voor buurtmaken

‘Focus on what’s strong, not what’s wrong’, dat zou heel goed het motto van de Buurtmakers Academie kunnen zijn. Een fundamenteel andere kijk op wijkontwikkeling; we bouwen verder op dat wat er wel is. De talenten en ervaringen van mensen. De kwaliteiten in de openbare ruimte. De tradities die ontstaan en behouden blijven. De onderlinge verbanden tussen buren, groepen en verenigingen. Deze en meer principes van Asset Based Community Development vormen de leidraad voor het buurtmaken.

Van elkaar leren

We leren graag van elkaar. Dat doen we tijdens (online) bijeenkomsten. We brengen ook graag leden van het netwerk direct met elkaar in contact. Om ervaringen te delen, te brainstormen of gewoon voor een goed gesprek. Daarmee help je jezelf en de ander ontwikkelen.

Meedoen?

Wil je je aansluiten bij ons netwerk? Laat dan je gegevens hieronder achter. We laten je weten wanneer de eerstvolgende activiteit is. Tot snel.

Ik sluit me graag aan bij de buurtmakers academie