LSA is voor en van actieve bewoners
Bel ons: +31(0) 30 231 75 11

Onze leden

LSA is een vereniging met verenigingsleden. Die leden vormen samen het LSA-platform, dit is het hart van het LSA. Het zijn actieve bewoners uit heel Nederland die samenkomen om activiteiten en projecten te bespreken en te plannen.

 

Het platform bestaat uit zo’n 70 actieve bewonersgroepen  uit het hele land. Van huurdersverenigingen tot BewonersBedrijven en van buurtplatforms tot coöperaties. Deze kernleden zijn allemaal actief in hun eigen buurt. Daarnaast hebben we ook netwerkleden. Dat zijn actieve bewoners die op persoonlijke titel lid zijn van het LSA. Een lijstje met onze leden vind je hier.

Het platform vergadert vier keer per jaar en ziet elkaar veel op bijeenkomsten van het LSA en op de speciaal voor LSA-leden meerdaagse bijeenkomst: de Zomerschool.

 

Lid worden

Actieve vrijwilligers die zich inzetten om hun buurt leuker en, of leefbaarder te maken, zijn heel welkom om lid te worden. Het heeft veel voordelen om je aan te sluiten bij de enige landelijke vereniging van en voor actieve bewoners. We hebben alles voor je op een rij gezet. Kijk hier.

 

 

Samen staan we sterk!

 

 

Onze platformleden hebben bij het 25 jarige bestaan van het LSA herinneringen opgehaald aan het LSA.  Luisteren!