Sluit je aan bij het LSA!

 • Het Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners is een vereniging van en voor actieve bewonersgroepen. We zijn het landelijk netwerk van bewonersgroepen, zelfstandige buurthuizen, buurtcoöperaties en BewonersBedrijven. We delen onze kennis en kunde met elkaar en met anderen. Samen maken we ons sterk voor de positie van actieve bewoners, ook naar de (lokale) overheid.

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang voortaan ons laatste nieuws en onze uitnodigingen. We publiceren er ongeveer 15 per jaar.

  Word onze vriend!

  Er zijn veel mensen en organisaties die ons een warm hart toedragen.  Zij geloven in een sterk netwerk van en voor bewonersinitiatief. En in kennisdeling, ontmoeting en innovatie. Zij steunen ons met een klein bedrag per jaar. Dat zijn onze vrienden. Wij koesteren deze vrienden, houden hen zeer goed op de hoogte en vermelden ze met trots op onze website. Wil jij onze vriend worden? Vul dit aanmeldformulier in.

  Word lid!

  Bewonersgroepen die bezig zijn om hun eigen buurt leuker of leefbaarder te maken, nodigen we uit om zich bij het LSA aan te sluiten als lid. Het LSA is de landelijke vereniging van en voor jullie. Samen zetten we ons in voor ruimte en mogelijkheden voor bewonersinitiatieven, van wijkplatforms tot BewonersBedrijven. Samen kunnen we heel veel bereiken. We delen kennis, we ontwikkelen projecten, we beïnvloeden beleid, we zorgen voor ontmoeting tussen de geweldige initiatieven in het land. We hebben jou nodig om sterker te staan.

  Wacht niet langer: word lid!

  Als LSA-lid

  • vermelden we je natuurlijk trots op de website tussen de andere leden
  • mag je met 2 mensen kosteloos deelnemen aan alle bijeenkomsten van het LSA
  • krijg je onze publicaties toegestuurd
  • hoor je bij de enige landelijke vereniging die zich sterk maakt voor actieve bewoners
  • sta jij sterker en staan wij sterker!

  De lidmaatschapsbijdrage is €50,- per organisatie per jaar.

   

  Samen sterk

  Vul het aanmeldingsformulier in om lid te worden.