Uitwisselingsbijeenkomst 10 november

 • Jullie zijn in januari 2022 op de expeditietrein gestapt waar jullie een aantal tussenstops hebben gemaakt en gaan maken richting een succesvolle onderlinge samenwerking. Wij geloven dat een goede samenwerking tussen welzijnsorganisaties en bewonersinitiatieven bijdraagt aan sterke bewonersinitiatieven en daarmee aan sterkere en meer betrokken buurten.

  Met deze expeditie wil VSBfonds uiteindelijk een aantal mooie voorbeelden laten zien van lokale samenwerkingen om ook anderen te inspireren. Enerzijds willen we jullie in dit traject ondersteuning bieden om de samenwerking te verbeteren en anderzijds willen we van jullie leren en de geleerde lessen met het veld delen. We hopen dat jullie al veel geleerd hebben en de onderlinge samenwerking datgene oplevert wat jullie ervan hadden gehoopt.

  Uitwisselingsbijeenkomst
  Inmiddels hebben we twee stations gepasseerd: de startbijeenkomst in januari en de pitstop in juni. Bij de volgende stop maken we ruimte voor onderlinge uitwisseling tussen de vijf samenwerkingskoppels.

  Tijdens deze bijeenkomst willen we jullie de ruimte bieden om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren, terug te blikken op het proces, kennis op te doen in workshop(s) en vooruit te kijken. Het definitieve programma volgt later.

  Waar en wanneer?
  De bijeenkomst gaat plaatsvinden op 10 november in Amersfoort in de Witte Vlinder (Van Galenstraat 30, 3814 RD Amersfoort) bij het initatief Kruiskamp onderneemt. We beginnen om 13:30 en eindigen om 17:30 uur en sluiten af met een diner.

  Aanmelden
  Het is nodig om je hiervoor aan te melden zodat we rekening kunnen houden met het aantal mensen dat aanwezig is en bij het diner aanwezig is. geef je op via het volgende formulier, aanmelden kan tot uiterlijk 16 september. We zien jullie graag de 10e november!