• Uitleg

Trots op Zelfbeheer

Er zijn steeds meer ontmoetingsplekken in zelfbeheer. Groepen bewoners die zelf verantwoordelijk zijn voor hun buurthuis of speeltuin. Een mooie ontwikkeling en daar zijn we trots op. Zo trots dat we als LSA bewoners en Vereniging Dwarsverband een symposium organiseren over zelfbeheer. We vieren ook dat Dwarsverband alweer 5 jaar bestaat.

Dit is echt wat voor jou

Ben jij een actieve bewoner en betrokken bij een plek in zelfbeheer? Of heb je in je werk hiermee te maken? Dan mag je dit symposium niet missen. Zet 30 september vanaf 11:00 uur in je agenda. Het wordt leuk!

Wat is er te doen

Er zijn allerlei workshops met praktische tips, interessante gesprekken en natuurlijk echte buurthuisactiviteiten. Er komt een Utregse cabaretier dus ook je lachspieren moeten aan het werk. Ook lekkere hapjes en live muziek ontbreken niet. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te netwerken met actieve bewoners uit het hele land.

Lang verhaal kort

Ben jij ook trots op zelfbeheer en heb je zin in een zaterdag vol inspiratie en gezelligheid? Zorg dan dat je erbij bent op 30 september. We houden je op onze website op de hoogte van het definitieve programma. Als dat rond is kan je je ook aanmelden. Wij hebben er in elk geval nu al zin in! Tot dan?!