• Uitleg

Feest vanaf 15:40 uur

Samen sluiten we de dag af met muzikaal vertier van de Utregse cabaretier Marcel Hermsen. We kijken naar de korte overzichtsfilm van buurthuizen in zelfbeheer in Utrecht en gaan in dialoog met wethouder Linda Voortman. Daarna is de bar open voor een heerlijk drankje. Ook voor lekker eten wordt gezorgd. DJ Kevin zorgt voor de muzikale omlijsting. Dansen? Natuurlijk, het is immers feest.

 

Resto van Harte

Resto Van Harte Utrecht

Resto VanHarte Utrecht is het gezellige buurtrestaurant met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Door middel van buurtdiners brengt Resto VanHarte buurtgenoten bij elkaar. Zo maken zo mooie ontmoetingen mogelijk aan tafel en zorgen voor meer verbinding en minder eenzaamheid in de buurt.

Meer weten over Resto van Harte Utrecht? 

1634319150505

Lachen met Marcel Harmsen

Theater en cabaret kan een spiegel voorhouden, een frisse kijk op zaken geven en waar nodig relativering en lichtheid brengen. Ervaren (bedrijfs)cabaretier, muzikant, dagvoorzitter en liedjesschrijver Marcel Harmsen (Utrecht/De Bilt) weet als geen ander humor, tekst en muziek in te zetten om je aan het denken te zetten. En op zijn minst om je laten ontspannen en genieten. Kenmerkend zijn voor Marcel zijn wervelende energie, inhoudelijk sterke spitsvondigheid en aimabele persoonlijkheid. Vandaag verzorgt hij een verrassende samenvatting en reflectie op de dag, zodat er tijdens de borrel en thuis nog lang over nagepraat en nagedacht zal worden, met plezier!

Benieuwd naar Marcel? Neem dan hier eens een kijkje. 

DJ Kevin Trots op Zelfbeheer

Dansen met DJ Kevin

Kevin Smit is met zijn 15 jaar mogelijk de jongste aanwezige op ons symposium. Al 8 jaar lang is hij vrijwilliger bij Sociaal Cultureel Centrum de Schalm in de Meern. Tegenwoordig is hij DJ op de kinder- en tiener disco en de disco voor mensen met een beperking. Daarnaast is hij licht en geluidstechnicus, onder andere bij Muziek Podium AZOTOD en Cultuur19. Kevin gaat ons verwennen met muziek voor jong en oud. Hij draait Nederlandstalige muziek, maar ook echte klassiekers ontbreken niet. Verzoeknummers zijn welkom en kunnen al aangevraagd worden 😉 De eerste is voor Marga van Lieshout die ons deze gouden tip gaf.

Alvast in de stemming komen? Neem een kijkje op zijn YouTube kanaal