Kim Verweij

“Actieve bewoners zijn de helden van leefbare wijken. Ik help graag hun verhaal te vertellen en zichtbaar te maken.“

Over Kim

Kim is creatief, bevlogen, sociaal én super behulpzaam. Door constructief mee te denken over het positioneren van een project en het uitdragen van de juiste boodschap helpt ze om de impact die we als LSA maken te vergroten. En dat is niet het enige. Ze kent onze doelgroep op haar duimpje. Ze spreekt de taal van de actieve bewoner en beweegt zich eveneens moeiteloos in de zogeheten systeemwereld.

Aandachtsgebieden

  • Communicatie met de leden van LSA bewoners
  • Website en social media van LSA
  • Collega’s helpen bij de communicatie rond hun projecten.

Trots op

“Ik help collega’s graag met het vertellen van hun verhaal, maar ben er echt trots op als we kunnen bewijzen dat het ook echt aanslaat. Bijvoorbeeld doordat we heel veel aanmeldingen hebben voor een bijeenkomst, er een mooi bericht in de krant staat of we gewoon leuke feedback krijgen van onze leden. Met zijn allen iets moois neerzetten. Dat vind ik echt tof. Zo hebben we steeds heel snel coronahandeleidingen gemaakt. Mensen zaten daar echt op te wachten. Maar ook het razendsnel opzetten van het BuurtBespaarBudget en hoe ik daarbij heb kunnen ondersteunen geeft een goed gevoel. En natuurlijk deze website. Dat was een flinke klus waar we keihard aan hebben gewerkt. Er staat nu echt iets moois waar we nog jaren plezier van gaan hebben.”

Dromen en drijfveren

“Als er iets is dat ik morgen zou willen veranderen dan is het dat onze leden veel meer waardering krijgen voor het keiharde werken dat ze doen. Actieve bewoners moeten zich steeds weer opnieuw bewijzen. Meer waardering maakt niet alleen het werk leuker. Het zorgt er ook voor dat er meer tijd gestoken kan worden in dingen waar het echt om draait in plaats van allerlei randzaken.”