SuperBewoner-estafette

 • Actieve bewoners die zich inzetten voor hun buurt en hun buren zijn superbewoners! Zij zorgen ervoor dat buurthuizen blijven draaien, dat vluchtelingen Nederlandse les krijgen, dat ouderen een klaverjasuurtje hebben, dat kinderen een mooie speeltuin hebben, dat er groentetuinen op braakliggende terreinen verrijzen, dat er goedkope taxi’s rijden voor buurtbewoners enzovoort enzovoort. Hun stem moet hard te horen zijn in Den Haag. Daarom organiseren we een superbewoner estafette. 

  De Superbewoner-estafette brengt de BewonersAgenda naar Den Haag. Volg de aftrap live op 13-9

  superman_318-29571Zonder die superbewoners is Nederland kouder, killer en ongezelliger. Wij vragen aandacht voor deze superbewoners. We hebben via bijeenkomsten, een website en ontmoetingen maandenlang aan actieve bewoners gevraagd wat zij nodig hebben van de politiek om hun activiteiten beter, met meer impact of met meer gemak uit te kunnen voeren. Van al die opgehaalde antwoorden hebben we de BewonersAgenda in 5 punten gemaakt.

  Attention!

  Om de aandacht van politieke partijen en pers te trekken in de aanloop naar de verkiezingen, gaan we een Superbewoner estafette houden. Door het hele land zal de SuperBewoner opduiken vanaf 13 september. Op 13 september starten we de estafette in buurthuis ONS in Breda. Het wordt een gezellige ochtend waar we duidelijk gaan maken waarom er geluisterd moet worden naar superbewoners!

  Meehelpen, meedoen

  Like the superbewonerOntbijt je mee op de 13e? Mail dan even naar pleuni@lsabewoners.nl. Ben jij een superbewoner die mee wil doen aan deze estafette? Mail even. Gaat dat allemaal te ver, maar wil je wel op een makkelijke manier (15 seconden werk)  meehelpen de bewonersstem naar Den Haag te krijgen: kijk hier.

 • Meer van onze leden

  Stichting Samenwonen-Samenleven (SW-SL)

  Stichting Samenwonen-Samenleven (SW-SL)

  Samenwonen-Samenleven(SW-SL) is een sociale onderneming. Tegendraads, eigenzinnig en ook experimenterend. ...

  Lees meer >
  Stichting Wijkraad Mill Centrum

  Stichting Wijkraad Mill Centrum

  • Zuid
  • Mill en St. Hubert

  De Wijkraad Mill Centrum is er voor en door de inwoners van Mill centrum. De ...

  Lees meer >
  Bij de Halte

  Bij de Halte

  Bij de Halte” is een broedplek waar buurt, bedrijfsleven en zorg samenkomen in het “hart” van de Zandweerd, ...

  Lees meer >