Starters 4 Rotterdam

 • 14 starters werkten samen met 6 ondernemende bewonersinitiatieven in het gezamenlijk programma van LSA en Starters 4 Communities (S4C). In de publicatie Starters 4 Rotterdam kijken starters en initiatiefnemers terug op de samenwerking.

  Initiatieven uit de regio Rotterdam meldden zich aan met een concrete vraag over bijvoorbeeld communicatie, bekendheid en draagvlak in de wijk. De starters kozen met welk initiatief zij aan de slag wilden. De starters maakten communicatieplannen, wijkonderzoeken en stappenplannen. Het oplossen van het vraagstuk van het initiatief was voor veel starters een leuke uitdaging. Ze trokken de wijken in om behoeftes te peilen en organiseerden een open dag bij Crabbehoeve in Dordrecht. Tijdens de slotbijeenkomst op vrijdag 3 maart keken de starters terug. Wat hebben ze geleerd? En op welke manier hebben ze het bewonersinitiatief een stap verder geholpen?

  Verder lezen:

  Lees de Publicatie Starters 4 Rotterdam.

 • Meer van onze leden

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging de Leest is een vereniging van en voor bewoners in Veghel. Ze runnen wijkcentrum De Leest waar je ...

  Lees meer >
  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Het Wageningse buurtbedrijf NuDe Toekomst is echt van, voor en door bewoners. Het eerste idee ontstond toen er in de ...

  Lees meer >
  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  "Wij bemoeien ons met bijna alles," aldus vicevoorzitter van de wijkraad Wim Kleist. Actief in de Haarlemse buurt ...

  Lees meer >