Wijkplatform Molenvliet

 • Het wijkplatform Molenvliet wil samen met bewoners, gemeente, ondernemers, sportverenigingen en andere partners werken aan een aantrekkelijke woonwijk voor huidige en toekomstige bewoners.

  Een groep van circa 20 bewoners heeft vorig jaar besloten het wijkplatform Molenvliet weer nieuw leven in te blazen. Molenvliet had ooit een wijkplatform, maar dit is jaren geleden ter ziele gegaan. Zij hebben de volledige steun en medewerking gekregen van de gemeente Woerden, want die heeft graag een aanspreekpunt voor “gebiedsgericht werken” in de wijk. En ze krijgen veel enthousiaste reacties van bewoners. Inmiddels hebben zij al ruim 500 volgers op Facebook.

  Het wijkplatform zet zich in om de leefbaarheid, woonplezier, en duurzaamheid in de wijk te bevorderen door het organiseren van activiteiten, informatie-uitwisseling en als gesprekspartner van de gemeente.

  “Wij gaan voor een veilige – gezonde – schone – sociale en duurzame wijk.”

  Het wijkplatform heeft 2 video’s gemaakt over de wijk Molenvliet om te laten zien hoe mooi de wijk is. Eén van de video’s kun je hieronder bekijken:

 • Meer van onze leden

  Hilversum Verbonden

  Hilversum Verbonden

  Hilversum Verbonden stimuleert samenwerking en verduurzaming. Wij willen vernieuwers met constructieve ideeën ...

  Lees meer >
  Huurders Koepel Acantus

  Huurders Koepel Acantus

  Huurderskoepel Acantus vertegenwoordigt de belangen van de 13.000 huishoudens van Woningstichting Acantus in ...

  Lees meer >
  12Bloom

  12Bloom

  12Bloom is een buurtplatform voor individuele en collectieve dromen, wensen en plannen die de diversiteit van de ...

  Lees meer >