VughtParticipeert

 • De vereniging VughtParticipeert (VP) wil de inwoners van Vught en omgeving in staat stellen te participeren in de ontwikkeling van hun leefomgeving.

  De leefomgeving bestaat uit waar zij wonen, waar de kinderen naar school gaan, waar zij willen sporten, hoe zij zich willen verplaatsen, kunst, cultuur en natuur willen beleven, maar ook wat zij als comfortabel en veilig ervaren.

  De leefomgeving wordt beïnvloed door regionale en nationale ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen kan de vereniging  beïnvloeden, waarbij zij hulp nodig hebben van  bewoners bij het inbrengen van hun wensen.

  VP informeert de inwoners over wat er speelt en ondersteunt bewoners hierbij te participeren. Daarbij kiezen zij onderwerpen die meer aandacht nodig hebben en werken wij samen met organisaties en bewonersgroepen die al actief betrokken zijn.

  VP heeft geen politieke kleur en wil slechts bijdragen aan een goede informatievoorziening. Objectieve informatie is het beginpunt van discussie, meningsvorming en moet leiden tot gebalanceerde en duurzame besluitvorming en verkiezingen

 • Meer van onze leden

  Stichting Kleinbedrijf

  Stichting Kleinbedrijf

  De Stichting Kleinbedrijf stelt zich ten doel een 'ondernemerschapsmodel' te ontwikkelen dat voldoet aan 3 ...

  Lees meer >
  Stichting LeefbaarheidsTeam Achtse Barrier

  Stichting LeefbaarheidsTeam Achtse Barrier

  De leefbaarheid in de wijk Achtse Barrier, Eindhoven, in de ruimste zin van het woord, te analyseren, te ...

  Lees meer >
  DriveToConnect

  DriveToConnect

  DriveToConnect zet zich in voor het realiseren van een inclusieve samenleving en brengt daarvoor "Mensen en ...

  Lees meer >