Tuin in de stad

 • Tuin in de stad is een groene plek voor ontmoeting en contact in Groningen Stad. En een terrein waar van alles gebeurt en kan gebeuren, van een (ecologische) kweektuin, moestuin, kampeerterrein tot een natuurspeelplaats.

  De komende maanden werken ze samen aan de ontwikkeling en inrichting van hun nieuwe terrein (ja, ze zijn verhuisd) en zullen ze hun activiteiten langzamerhand weer oppakken. Het Westpark is een uniek stukje Groningen; lekker buiten, waar de wind fris door je hoofd kan waaien. Als uitvalsbasis voor alle activiteiten wordt op dit moment het nieuwe BuurtHuis herbouwd, waarbij de oude kas als basis voor de constructie wordt gebruikt.

  “Iedereen mag komen en vinden wat hij nodig heeft. We ontvangen je met open armen.”

  Unieke werkwijze

  Klik hier om een mooi onderzoek te lezen van Tuin in de stad. Het onderzoek dateert van voor de verhuizing van Tuinindestad, maar er staat erg goed beschreven wat zij (willen) doen en, vooral, hoe dat gedaan wordt. Ze hebben een unieke werkwijze. Initiatiefnemer Frans Kervel: “Iedereen mag komen en vinden wat hij zelf nodig heeft. We ontvangen je met open armen.”

   

   

   

 • Meer van onze leden

  Bewonersvereniging Oosterspoorplein e.o.

  Bewonersvereniging Oosterspoorplein e.o.

  Bewonersvereniging OosterSpoorPlein en omgeving behartigt de belangen van de bewoners die in deze buurt wonen en ...

  Lees meer >
  Stichting Bewoners Commissie Margrietpark

  Stichting Bewoners Commissie Margrietpark

  Het doel van de Stichting Bewoners Commissie Margrietpark is het behartigen van de belangen op het gebied van woon- ...

  Lees meer >
  De WisseWasjes

  De WisseWasjes

  Bij de Wissewasjes kun je je eigen wasje draaien en ondertussen even bijkletsen onder het genot van een kopje koffie ...

  Lees meer >