Stichting Ontmoetingsplek de Veldhoek Harfsen

 • Ontmoetingsplek de Veldhoek is er voor bewoners van de Veldhoek en senioren uit Harfsen e.o.

  De Stichting  is vanaf 1 januari 2017 verantwoordelijk voor de Ontmoetingsplek in De Veldhoek. Zij is tot stand gekomen door de inspanningen van Plaatselijk Belang Harfsen/Kring van Dorth. De ruimte is gekoppeld aan een complex van 20 woningen voor ouderen.

  Zoals de naam al aan geeft wil ‘De Veldhoek’ een plek zijn waar alle senioren van Harfsen/Kring van Dorth en omgeving elkaar kunnen ontmoeten en waar zij zich thuis voelen zoals in een huiskamer.

  In ‘de Veldhoek’ worden  allerlei activiteiten georganiseerd zoals: koffie drinken, gezamenlijke maaltijden, bingo, gymnastiek, lezingen, soos. Dagelijks is er een middagprogramma voor inwoners van Harfsen van 70+ onder leiding van een gekwalificeerde activiteitenbegeleidster, die dit vrijwillig doet.

  Er is ook aandacht voor de bewoners en bezoekers die hun verhaal kwijtwillen of mensen die zich zorgen maken en een signaal willen afgeven. Een (gekwalificeerd) welzijnscoöordinator bezoekt mensen aan huis, beoordeelt situaties en verwijst/bemiddelt met relevante professionals op de ontmoetingplek.

   

   

 • Meer van onze leden

  Stichting Doarpswurk

  Stichting Doarpswurk

  Doarpswurk is DE autoriteit en DE expert op het gebied van het ondersteunen van ...

  Lees meer >
  Fonds Wassenaar

  Fonds Wassenaar

  Fonds Wassenaar is een onafhankelijk, lokaal fonds van en voor Wassenaarders met als doelstelling de sociale cohesie ...

  Lees meer >
  Huiskamer van Wezep

  Huiskamer van Wezep

  De Huiskamer is een inloophuis. Opgericht door de burger voor de burger. Er ...

  Lees meer >