Stichting KunstPost

 •  

  “Kunst opent je wereld en leert je anders kijken!”

  KunstPost is er om:
  * Kunst zichtbaar te maken in en uit stadsdeel Haagse Hout in den Haag.
  * Bewoners en andere geïnteresseerden met elkaar te verbinden met kunst als basis om elkaar te ontmoeten. Bekend maakt bemint.
  * Kunstenaar, makers en sociaal/maatschappelijke initiatieven werkruimte te bieden door gebouwen in het stadsdeel te beheren zoals LOOkatie364.
  * Bewoners ruimte bieden om elkaar te ontmoeten maar ook om zelf activiteiten te organiseren waarbij ze ruimte nodig hebben.

  KunstPost maakt kunst zichtbaar. Niet alleen door kunst en kunstenaars een podium bieden, maar ook wijkbewoners op een natuurlijke manier in contact brengen met kunst. Kunst lijkt soms ver af te staan van mensen die geen kenners of kunstenaars zijn, maar niets is minder waar!  Kunst vindt je niet alleen in musea en galeries, maar ook in ons dagelijks leven. KunstPost vindt het belangrijk dat iedereen kan kennis maken en genieten van kunst. Kunst verrijkt op vele manieren je leven, zowel door er naar te kijken als ook door het zelf te maken.

  KunstPost biedt kunstenaars atelierruimte en mogelijkheden om zich te ontplooien en hun werk te laten zien. Voor kunstliefhebbers zijn er exposities, creatieve workshops en cursussen gegeven door de bij KunstPost aangesloten kunstenaars. Daarnaast organiseren ze kunstmarkten en open atelierdagen.

   

 • Meer van onze leden

  Bewonersvereniging Hart van Alkmaar

  Bewonersvereniging Hart van Alkmaar

  De bewonersvereniging Hart van Alkmaar bestaat al meer dan 50 jaar. Doel van de vereniging is het bewaken en ...

  Lees meer >
  Stichting de Erker

  Stichting de Erker

  Stichting de Erker is een bewonersinitiatief in wijk West in Schiedam. Met meer dan 56 vrijwilligers houden zij het ...

  Lees meer >
  Haven 5

  Haven 5

  Haven 5 is een gastvrije ontmoetings­plek voor mensen (met ideeën) in Huizen. In Huizen wemelt het van de mensen ...

  Lees meer >