Kom Drienen

 • Kom Drienen is bedoeld voor de wijk Klein Driene (Hengelo – Overijssel) en alle mensen die daar wonen en werken.  Door middel van een website, een wijkkrant en sinds kort een wijkcentrum willen zij de verbinder in de wijk zijn en proberen alle mooie initiatieven, goeie plannen, nieuwe ontwikkelingen en fijne mensen aan elkaar te koppelen.

  Kom Drienen is net gestart met een ontmoetingsruimte in een ‘lastige’ (aldus de statistieken) buurt. Nog maar 2 weken geopend, met een officiële opening nog in de planning. Voorop staat ontmoeten, maar daarnaast willen zij activeren, stimuleren, dwars door doelgroepen heen en laten zien dat zij het ‘zelf ook wel kunnen’. Zij hebben een prachtige ruimte van de woningbouwvereniging gekregen voor de komende jaren en trekken samen op met instanties. Alles wat zij doen, gaat langs de meetlat ‘voor en door de buurt’,  zodat we zo snel mogelijk zelf reddend zijn.

  En nu?
  Gaan zij hun best doen om te laten zien dat er leuke, gezellige, talentvolle mensen in Klein Driene wonen. Mensen die samen de schouders eronder zetten om een goed idee ook echt te maken.

   

 • Meer van onze leden

  Stichting Kruiskamp Ons Buurtje

  Stichting Kruiskamp Ons Buurtje

  Stichting Kruiskamp Ons Buurtje zet zich in om de buurt te verbeteren. Hoe doen ze dat ? Betrokken ...

  Lees meer >
  Stichting Zeebuurt Harderwijk

  Stichting Zeebuurt Harderwijk

  De Stichting Zeebuurt Harderwijk  brengt bewoners/instanties en ondernemers bij elkaar om leebaarheid en veiligheid ...

  Lees meer >
  Eigenwijks

  Eigenwijks

  Met honderden actieve bewoners, een algemeen bestuur van 30 actieve bewonersgroepen, een dagelijks bestuur van 7 ...

  Lees meer >