Kom Drienen

 • Kom Drienen is bedoeld voor de wijk Klein Driene (Hengelo – Overijssel) en alle mensen die daar wonen en werken.  Door middel van een website, een wijkkrant en sinds kort een wijkcentrum willen zij de verbinder in de wijk zijn en proberen alle mooie initiatieven, goeie plannen, nieuwe ontwikkelingen en fijne mensen aan elkaar te koppelen.

  Kom Drienen is net gestart met een ontmoetingsruimte in een ‘lastige’ (aldus de statistieken) buurt. Nog maar 2 weken geopend, met een officiële opening nog in de planning. Voorop staat ontmoeten, maar daarnaast willen zij activeren, stimuleren, dwars door doelgroepen heen en laten zien dat zij het ‘zelf ook wel kunnen’. Zij hebben een prachtige ruimte van de woningbouwvereniging gekregen voor de komende jaren en trekken samen op met instanties. Alles wat zij doen, gaat langs de meetlat ‘voor en door de buurt’,  zodat we zo snel mogelijk zelf reddend zijn.

  En nu?
  Gaan zij hun best doen om te laten zien dat er leuke, gezellige, talentvolle mensen in Klein Driene wonen. Mensen die samen de schouders eronder zetten om een goed idee ook echt te maken.

   

 • Meer van onze leden

  Lucas Community

  Lucas Community

  Lucas Community bestaat uit Bewoners en Ondernemers uit Osdorp Nieuw-West. De Lucas Community is gevestigd in de ...

  Lees meer >
  Coöperatieve Wijkraad Oosterpark

  Coöperatieve Wijkraad Oosterpark

  Beslissen zoals de wijk zou beslissen, dat is wat de Coöperatieve Wijkraad doet. Want als het gaat over de wijk, ...

  Lees meer >
  Bewonersorganisatie Charlois Zuidrand (BOCZ)

  Bewonersorganisatie Charlois Zuidrand (BOCZ)

  Bewonersorganisatie Charlois Zuidrand bestaat uit een groep bewoners en ondernemers dat zich inzet voor alle ...

  Lees meer >