De Flatmakers Rode Kruislaan

 • Naar aanleiding van een gezamenlijk initiatief van de gemeente Diemen, Rochdale, de Huurdersvereniging en het bureau Plan & Aanpak werden buurtbewonoers aangesproken over hun wensen, hoe ze de zaken wilden veranderen en wat ze daar zelf aan wilden bijdragen.

  Er ontstond een groepje enthousiastelingen, dat zich ging inzetten op verschillende gebieden: kinderen en ouderen bezighouden, eten koken, fotografie, gym, wandelen en creativiteit.

  De groep betrokken bewoners noemt zich ‘de flatmakers‘ en komt maandelijks bijeen om de ontwikkelingen te bespreken. Er zijn goede contacten gelegd met ambtenaren en burgemeester van de gemeente Diemen en met de woningcoöperatie Rochdale.
  De Flatmakers zijn nog steeds in een opbouwfase en het is doorzetten en volhouden om alle wensen te kunnen realiseren, maar zij blijven positief en weten altijd creatieve oplossingen te vinden. De toekomst zien ze vol vertrouwen tegemoet en de bouw van een nieuwe buurtkamer zal hier zeker aan bijdragen!

 • Meer van onze leden

  Vereniging van Wijkeigenaren Regentes / Valkenbos,  Wij Weimar

  Vereniging van Wijkeigenaren Regentes / Valkenbos, Wij Weimar

  WijWeimar wil meehelpen de Weimarstraat en omgeving te verbeteren, want zij vinden dat de straat en de buurt wel een ...

  Lees meer >
  Stichting Lokaal

  Stichting Lokaal

  Stichting Lokaal wil bouwen aan een inclusieve samenleving door het creëren en ondersteunen van levendige, gastvrije ...

  Lees meer >
  Spoorpark Tilburg

  Spoorpark Tilburg

  Sinds 21 juni 2019 is Spoorpark Tilburg geopend, een bruisend stadspark wat tot stand is gebracht via ...

  Lees meer >