Stichting Beheer Nedereindseweg 401/401A

 • Stichting Beheer Nedereindseweg 401/401A is een club van vrijwilligers.

  De stichting beheert een voormalig buurthuis  in Nieuwegein, waar o.a. jongerenplek The Pit in is gevestigd. De stichting stelt zich ten doel door middel van de exploitatie van het pand het te onderhouden conform de criteria die de gemeente (eigenaar) daaraan stelt.  Zij willen een bruisende plek creëren voor het bevorderen van laagdrempelige cultuuruitwisseling tussen generaties, genres en stijlen.

  “Onze visie: Samen maken wij het mogelijk! Samen feesten, vergaderen, dansen spelen, leren, muziek maken, praten, beleven, vieren.”

  De Partner organiseert eigen activiteiten en er worden soms door externen activiteiten aangeboden. Zij verzorgen de verhuur van mooie ruimtes, waar de gasten hun plannen waar kunnen maken.

  The Pit is een poppodium en café in Nieuwegein dat volledig draait op vrijwilligers, allemaal jongeren uit Nieuwegein en omstreken. Omdat er in Nieuwegein al jaren niks te doen was voor jongeren zijn ze zelf maar wat begonnen. Dankzij een fundraiser en donaties hebben ze zelf het hele pand flink onder handen kunnen nemen. Resultaat, een echt café met bar en pooltafel dat elke avond open is en een professioneel poppodium waar grote en kleine bandjes van zich kunnen laten horen.

  “We hebben veel gehad aan de informatie op de website van LSA; we willen deze en andere bronnen steunen door middel van lidmaatschapsgeld.”

 • Meer van onze leden

  Stichting Doarpswurk

  Stichting Doarpswurk

  Doarpswurk is DE autoriteit en DE expert op het gebied van het ondersteunen van ...

  Lees meer >
  Fonds Wassenaar

  Fonds Wassenaar

  Fonds Wassenaar is een onafhankelijk, lokaal fonds van en voor Wassenaarders met als doelstelling de sociale cohesie ...

  Lees meer >
  Huiskamer van Wezep

  Huiskamer van Wezep

  De Huiskamer is een inloophuis. Opgericht door de burger voor de burger. Er ...

  Lees meer >