Zakelijk leiders delen kennis en ervaringen

 • Afgelopen dinsdag 24 juni kwamen de zakelijk leiders van BewonersBedrijf Malburgen, BewonersBedrijf Berflo Es en BewonersBedrijf Op Eigen Houtje bij elkaar. De locatie was het mooie Hengelo, waar BewonersBedrijf Berflo Es op 14 juni officieel opende. Tijdens deze bijeenkomst werden ervaringen gedeeld en kaders geschetst om in de toekomst kennis te delen.

  Als zakelijk leider van een BewonersBedrijf heb je weinig referentie. Je vertrouwt dus vooral op je eigen kennis en op het bestuur. Daarom is het fijn om van elkaar te horen hoe het gaat. Hoe was de opening van Op Eigen Houtje? Wat is het verdienmodel van BewonersBedrijf Malburgen? Hoe gaat het met de Berflo Baliebus van BewonersBedrijf Berflo Es? Allemaal onderwerpen die ter sprake kwamen.

  Voor de zakelijk leiders was dit een zinvolle dag. Allen staken er iets van op. Dat vinden wij een belangrijk onderdeel van het project: kennis delen. Daarom zijn aan het eind van de bijeenkomst kaders geschetst om deze bijeenkomsten vaker te organiseren.

  Kennisdeling tussen de zakelijk leiders is heel belangrijk. Net zo belangrijk vinden wij het delen van kennis met iedereen die geïnteresseerd is in een BewonersBedrijf of vergelijkbare onderneming. Daarom werken wij achter de schermen druk aan verschillende handleidingen. Daarover later meer.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >