Symposium: balans tussen passie en poen

 • Hoe doe je dat? Als sociaal ondernemer een balans vinden tussen geld verdienen en sociale projecten organiseren in de wijk. Sociaal ondernemers en BewonersBedrijven zijn pioniers in het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij zoek je naar een winstgevend product en creëer je banen voor werkzoekenden. Over het vinden van deze balans tussen passie en poen, is op 23 september in Amsterdam het symposium Balans tussen passie en poen.

  Vorig jaar onderzochten VSBfonds en Start Foundation hoe sociaal ondernemers dit aanpakken. Hieruit blijkt dat sociaal ondernemers meer kans maken een goed evenwicht tussen zakelijkheid en idealen te vinden. Hoe je dat doet? Deze vraag staat centraal op een symposium dat op 23 september in Amsterdam wordt georganiseerd door VSBfonds, Start Foundation en Amsterdam Center for Enterpreneurship (ACE). Bekijk de website van het symposium voor meer informatie en om je aan te melden.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >