Starters 4 Rotterdam

 • 14 starters werkten samen met 6 ondernemende bewonersinitiatieven in het gezamenlijk programma van LSA en Starters 4 Communities (S4C). In de publicatie Starters 4 Rotterdam kijken starters en initiatiefnemers terug op de samenwerking.

  Initiatieven uit de regio Rotterdam meldden zich aan met een concrete vraag over bijvoorbeeld communicatie, bekendheid en draagvlak in de wijk. De starters kozen met welk initiatief zij aan de slag wilden. De starters maakten communicatieplannen, wijkonderzoeken en stappenplannen. Het oplossen van het vraagstuk van het initiatief was voor veel starters een leuke uitdaging. Ze trokken de wijken in om behoeftes te peilen en organiseerden een open dag bij Crabbehoeve in Dordrecht. Tijdens de slotbijeenkomst op vrijdag 3 maart keken de starters terug. Wat hebben ze geleerd? En op welke manier hebben ze het bewonersinitiatief een stap verder geholpen?

  Verder lezen:

  Lees de Publicatie Starters 4 Rotterdam.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >