Social finance for community based social enterprises

 • Over het project | Nieuws en blogs | Publicaties | Inschrijven nieuwsbrief | Meer weten? | Partners

   

  ‘Social finance for community based social enterprises’ is een meerjarig project van Social Enterprise NLStichting DOEN en LSA bewoners waarin we de toegankelijkheid van financiering voor BewonersBedrijven willen vergoten. Wij geloven dat BewonersBedrijven een maatschappelijke meerwaarde leveren in een samenleving waar mensen betrokken zijn bij elkaar en hun omgeving. Ze fungeren als een belangrijke ontmoetingsplaats in de wijk waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, leren en zich ontwikkelen. Hier lees je wat we precies gaan doen in dit project.

  Op deze pagina houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het project, delen we inspirerende blogs en publicaties en kun je je inschrijven voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief.

   

  Nieuws en blogs

  Lees hier alle nieuwsartikelen en blogs die we de komende maanden zullen schrijven over het vinden van geschikte financiering voor Nederlandse bewonersbedrijven.

  Uitgelicht artikel:

  Toegang tot financiering: de uitdaging

  Naar boven ▲


  Publicaties

  In het project ‘Social finance for community based social enterprises’ onderzoeken we welke nieuwe financieringsinstrumenten we kunnen ontwikkelen om de toegang tot financiering voor BewonersBedrijven te vergroten. En kijken we naar de capaciteiten van de BewonersBedrijven zelf: hoe kunnen wij ze helpen om financiering aan te trekken? Onze bevindingen publiceren we hier.

  Naar boven ▲


  Aanmelden nieuwsbrief

  Leuk dat je meer wilt weten over het project Financiering voor Community Enterprises. Graag houden we je up-to-date met onze projectnieuwsbrief waarvan we er 6 in de komende anderhalf jaar versturen. Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Naar boven ▲


  Meer weten?

  Heb jij goede ideeën over hoe we de kansen op financiering voor BewonersBedrijven kunnen vergroten? Wil je meedoen aan dit project? Wij horen het graag!

  Marieke Boeije

  LSA bewoners

  Stuur een mail naar marieke.boeije@lsabewoners.nl.

   

   

  Jorien van Lookeren CampagneSocial Enterprise NL

  Stuur een mail naar jorien@social-enterprise.nl.

   

   

  Safka OverweelStichting DOEN

  Stuur een mail naar safka@doen.nl.

   

  Naar boven ▲


  Projectpartners

  Dit project wordt uitgevoerd door LSA Bewoners, Stichting DOEN en Social Enterprise NL. KNHM is betrokken als associate partner. Het project wordt gefinancierd vanuit de Europese Commissie. Op deze pagina stellen we ons aan je voor.

  Projectpartners Social Finance for Community Based Social Enterprises


  Naar boven ▲