Schrijf mee aan BewonersAgenda Stad

 • De overheid start met de Agenda Stad, een groeiagenda waar het Rijk, de steden en stakeholders samenwerken aan het versterken van groei, innovatie en leefbaarheid van Nederlandse steden. Zonder bewoners kan een Agenda Stad niet slagen. Daarom maken wij met elkaar ook een groeiagenda: de BewonersAgenda Stad. Wij, actieve bewoners, zijn de motor van de stad.

  Actieve bewoners en initiatiefnemers van BewonersBedrijven zijn natuurlijk een belangrijke ‘stakeholder’ en werken graag mee. Daarom willen wij input leveren door een BewonersAgenda Stad aan te bieden. Ook dit is een agenda die gaat groeien. En wel door jullie input. We gaan crowsdsourcen. Wat hebben jullie nodig om beter/ effectiever/ met meer plezier een BewonersBedrijf te starten of te draaien in jullie wijk? Mail ons en schrijf zo mee aan de BewonersAgenda.

  We hebben al veel voorwaarden, maatregelen en wensen opgehaald en komen dan ook met de eerste versie van onze groeiende agenda.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >