Pitchen voor impact in je wijk

 • Ondernemende bewoners die een wijkonderneming of BewonersBedrijf willen starten, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor ‘Pitchen voor impact in je wijk’, een initiatief van LSA en Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM).

  LSA en KNHM Participaties BV adviseren en investeren in ondernemende burgers die als collectief een onderneming starten om daarmee de wijk te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar kwalitatief goede wijkondernemingen of BewonersBedrijven. Bewonersgroepen met een onderneming (in oprichting) kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de pitch op 12 november.

  John Voermans 2 KNHM ISA Hengelo EnschedeGeïnteresseerde bewonersgroepen dienen uiterlijk 13 september een samenvatting van het doel, de visie en de activiteiten van hun onderneming (in oprichting) in. LSA en KNHM Participaties BV selecteren op basis van deze inzendingen tien bewonersgroepen die deelnemen aan het pitchtraject. Deze bewoners krijgen een workshop en een coach om hen te helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Vijf van hen mogen deze plannen daadwerkelijk pitchen voor LSA, KNHM Participaties BV en eventuele andere partners.

  Verder lezen:

  Kijk voor meer informatie en om aan te melden op www.bewonersbedrijven.nl/pitch.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >