Pitchen voor impact in je wijk

 • Zijn jullie als  bewonersinitiatief  klaar om door te groeien? Of al een tijdje aan het pionieren en is het nu noodzakelijk om de plannen eens stevig op papier te zetten? Wij kunnen je een stap verder helpen.

  Elk najaar krijgen een aantal ondernemende bewonersinitiatieven de kans hun plan te pitchen voor LSA, KNHM en fondsen en kennispartners uit ons netwerk. In het traject dat hieraan voorafgaat, krijg je in een aantal workshops professionele  begeleiding bij het uitwerken van je plan. En word je klaargestoomd voor de pitch! Je gaat gegarandeerd naar huis met een hoop feedback en netwerk. En de winnaar maakt ook nog eens kans op 1000 euro of 50 uur gratis advies door een expert!  

  Tijdens de workshops gaan we in op de volgende thema’s: het opstellen van een strak en haalbaar ondernemingsplan, de financiën, crowdfunding, pitchen.  impact op je wijk en de samenstelling van je team. Ook nodigen we deskundigen uit op bijvoorbeeld het gebied van horeca, dagbesteding, exploitatie vastgoed of rechtsvormen. Dat laatste stemmen we helemaal af op jullie behoeften. En niet onbelangrijk, je trekt al die tijd op met andere ondernemende initiatiefnemers uit het hele land. Heel leerzaam en inspirerend om met elkaar van gedachten te wisselen!

  Meedoen?

  De inschrijving voor 2018 is inmiddels gesloten.

  Vragen?

  Mail of bel dan met Erik Arkesteijn (06-27 06 22 21 of erik.arkesteijn@knhm.nl) of Marieke Boeije (06-15 90 75 07 of marieke.boeije@lsabewoners.nl)

  Het LSA organiseert Pitchen voor Impact samen met de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). De KNHM is een vereniging die burgers en sociaal ondernemers begeleidt bij de verbetering van hun buurt, wijk, dorp of stad. Dit doen ze met inzet van kennis, procesbegeleiding en uitgebreid netwerk. Via KNHM Participaties BV investeren ze daarnaast in sociaal ondernemers met een ‘impact first’ idee.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >