Persaandacht in Hengelo

 • Voor de lokale pers is BewonersBedrijf Berflo Es in Hengelo een interessant onderwerp. Op zaterdag 10 mei 2015 publiceerde de Twentsche Courant Tubantia het artikel ‘Ontmoetingsruimte op wielen’.

  Het BewonersBedrijf heeft verschillende projecten opgezet. Een daarvan is de Berflo Baliebus, een ontmoetingsruimte op wielen. Vanwege de maandelijkse koffieochtend ‘Proat in de Stroat’ stond de Berflo Baliebus bij speeltuin De Jeugd in Hengelo. In de bus licht zakelijk leider Frank Eekelder de werkwijze en doelen van het BewonersBedrijf toe.

  De Baliebus is een rijdende ontmoetingsruimte en een talentenbank. Wijkbewoners kunnen in de Baliebus terecht met al hun vragen zoals, kan iemand mij helpen met het onderhoud van de tuin? Deze mensen worden gekoppeld aan een andere bewoner in de wijk die kan helpen. Een mooi initiatief dat aandacht verdiend!

  Vriend van BewonersBedrijf Berflo Es

  Bewoners kunnen het BewonersBedrijf steunen door mee te helpen als vrijwilliger. Ook kunnen bewoners ‘vriend’ van het BewonersBedrijf worden. Dit kost hen €20,- per jaar en in ruil daarvoor krijgen zij 10% korting op alle diensten van Berflo Bedrijf. Dit is een hele slimme en leuke manier van klantenbinding.

  Bekijk het artikel van de Tubantia door op de foto te klikken.
  20150510 Tubantia

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >