Open podium bij Op Eigen Houtje

 • Elke laatste zondag van de maand is er een open podium voor muzikanten in BewonersBedrijf Op Eigen Houtje. Jemmerhout – afgeleid van de wijk Emmerhout – wordt georganiseerd door Op Eigen Houtje, Catstownjazz en sponsor Gitareon.

  ‘Al direct bij binnenkomst in Op Eigen Houtje merkte ik het, er staat wat te gebeuren! Een leuke sfeer, de verwachtingen zijn hoog gespannen, hoeveel muzikanten zullen er komen en kunnen ze er ook wat van?’ beschrijft een bezoeker van Jemmerhout. De eerste editie op 29 november trok veel goede muzikanten. Er was volop muziek, er werd gezongen en gedanst. Er hing een ontspannen sfeer in de Tapiola, de grote zaal van Op Eigen Houtje.

  Ook op ‘derde kerstdag’ werd Jemmerhout druk bezocht. Veel muzikanten kwamen samen en zochten ter plekke versterking: ‘is er ook een bassist in de zaal?’ of ‘wie wil er even drummen?’. Elke laatste zondag van de maand vanaf 15.00 uur kunnen muzikanten het podium op en de rest van de wijk kan lekker een middag muziek luisteren. Meer weten? Op de Facebookpagina www.facebook.com/Jemmerhout/ vind je foto’s van de vorige keren. Bekijk ook onderstaand filmpje dat tijdens Jemmerhout op 27 december 2015 gemaakt is.

   

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >