Op Eigen Houtje breidt uit

 • Het BewonersBedrijf Op Eigen Houtje in het Drentse Emmerhout wordt binnenkort officieel geopend. Op Eigen Houtje verbouwt het gebouw van de voormalige basisschool de Tondel tot bedrijvencentrum. Bedrijven uit Emmerhout kunnen hier ruimte huren. Er komt bijvoorbeeld een kledingdrukkerij, een yogaschool en een computerclub voor ouderen. En zzp-ers kunnen hun eigen kantoor huren in het pand. Het BewonersBedrijf zoekt steeds meer contact met de bewoners van Emmerhout via de website, social media en andere kanalen. Daarom zoekt Op Eigen Houtje een vrijwilliger voor de communicatie met deze vacature.

  Het is voor een BewonersBedrijf belangrijk om te communiceren met de wijk. Laat de bewoners weten wat je doet. En vraag ook aan bewoners wat zij willen dat je doet. Misschien brengt dat je op ideeën voor nieuwe activiteiten. Het is dus een goede zaak dat Op Eigen Houtje een vrijwilliger zoekt die deze taak op zich neemt.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >