NL Doet bij BewonersBedrijf Op Eigen Houtje

 • Op 20 en 21 maart organiseerde het Oranje Fonds NL Doet, de jaarlijks terugkerende landelijke vrijwilligersactie. Ook bij BewonersBedrijf Op Eigen Houtje staken zo’n twintig vrijwilligers de handen uit de mouwen.

  De eerste lentedag van het jaar werd gebruikt om de omgeving van het BewonersBedrijf aan te kleden. Op Eigen Houtje is gevestigd in een voormalige basisschool en omringd door een schoolplein. Er is flink onkruid gewied in de zandbak, die nu een moestuin is. Ook maakten de vrijwilligers zelf houten bloembakken en kleine moestuintjes. Rond de berkenbomen die bij het BewonersBedrijf staan, is een ring van violen geplaatst.

  Op Eigen Houtje is dus helemaal klaar voor de lente. Alleen het lenteweer bleef helaas uit. Ondanks de regen werkten de vrijwilligers door. Met in het vooruitzicht opwarmen met een kom zelfgemaakte soep van Harm, de fameuze kok van het BewonersBedrijf.

  Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde dag, die zeker een vervolg gaat krijgen.

  Meer van NL Doet bij Op Eigen Houtje zie je in het filmpje op de website.

  20150321 NL doet bij Op eigen Houtje emmen20150321 NL doet bij Op eigen Houtje emmen20150321 NL doet bij Op eigen Houtje emmen20150321 NL doet bij Op eigen Houtje emmen

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >