Bibliotheek in Berflo Bedrijf

 • Het nieuwste project van Berflo Bedrijf in Hengelo is de Berflo Bibliotheek waar wijkbewoners gratis boeken kunnen lenen. De collectie bevat alle genres van kinderboeken tot romans en naslagwerken. Bewoners die een boek lezen dat ze heel mooi vinden, mogen het houden. Daarom zamelt Berflo Bedrijf ook boeken in. Zo wordt de uitgebreide collectie steeds aangevuld. De Berflo Bibliotheek is op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur.

  Naast de Berflo Bibliotheek heeft het BewonersBedrijf nog meer projecten. De Berflo Baliebus is een rijdende talentenbank waar bewoners met een hulpvraag gekoppeld worden aan bewoners met een antwoord. Ook de Berflo Bestelauto rijdt regelmatig door de wijk om maaltijden te bezorgen en als taxidienst voor bewoners. In het Berflo Naaiatelier worden workshops verzorgd en wordt kleding gemaakt en gerepareerd. De eigen kledinglijn van het naaiatelier wordt verkocht in de tweedehandswinkel Berflo’s Vintage and Fashion.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >