BewonersBedrijf en social media

 • Social media zoals Facebook en Twitter zijn erg geschikt om de wijk op de hoogte te houden. Nodig bijvoorbeeld via Twitter bewoners uit voor je activiteiten en plaats regelmatig foto’s op Facebook. Je kunt een kijkje achter de schermen geven en mensen kunnen snel contact met je opnemen. Zorg er dan wel voor dat je ook reageert wanneer iemand een bericht plaatst of een tweet stuurt.

  Kruiskamp Onderneemt in Amersfoort doet dit erg goed. Zij zijn actief op Twitter en op Facebook en plaatsen regelmatig foto’s en korte berichten. Zo zijn wij en de wijkbewoners altijd helemaal op de hoogte.

  Kruiskamp Onderneemt heeft op Facebook een vaste rubriek: Keek op de Week. Onder deze noemer plaatsen zij regelmatig een aantal foto’s van de afgelopen week. Zo zie je precies welke activiteiten Kruiskamp Onderneemt deze week organiseerde. Leuk om te volgen. En goed om te bekijken als je zelf actief bent of wil worden op social media. Bekijk het zelf op facebook.com/KruiskampOnderneemt.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >