Berflo’s vintage en fashion

 • BewonersBedrijf Berflo Es is een nieuw project gestart: Berflo’s vintage en fashion. Deze winkel verkoopt tweedehandskleding voor dames, heren en kinderen. En kleding uit de eigen kledinglijn van het naaiatelier.

  Een van de projecten van BewonersBedrijf Berflo Es is het Berflo Naaiatelier. Zeven vrijwilligers zijn regelmatig aanwezig om kleding te verstellen en te maken. Dit doen zij in opdracht van wijkbewoners maar ook van bedrijven. Zo worden in het Berflo Naaiatelier kussenslopen en dekbedovertrekken voor een webshop gemaakt. En de vrijwilligers maken slabbetjes en washandjes voor een zorginstelling.

  Met de komst van Berflo’s vintage en fashion heeft het Berflo Naaiatelier een mooie plek om zijn eigen kledinglijn te verkopen. In de winkel verkoopt het BewonersBedrijf ook schoenen, zelfgemaakte tassen en babykleding. En Berflo’s vintage en fashion zamelt gebruikte kleding in om te verkopen of te vermaken. De opbrengsten van de winkel gaan via het BewonersBedrijf naar projecten in de wijk.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >