Aandacht voor Op Eigen Houtje in Wijkberichten Emmerhout

 • Communicatie is belangrijk om draagvlak voor je BewonersBedrijf te creëren en vrijwilligers te vinden. Dat hebben ze bij BewonersBedrijf Op Eigen Houtje goed begrepen. Regelmatig verschijnt in Emmen ‘Wijkberichten Emmerhout’. Een mooi magazine vol artikelen uit de wijk Emmerhout. In de editie van oktober 2014 komt BewonersBedrijf Op Eigen Houtje uitgebreid aan bod.

  Vooral leuk om te lezen is het ontstaan van het BewonersBedrijf in dit artikel. Het begon allemaal met Bruin Bruinsma (nu zakelijk leider van Op Eigen Houtje) die Joke Bakker (voorzitter van LSA) tegenkwam tijdens een wandeling met de hond.

  Nu draait het BewonersBedrijf goed. We berichtten al eerder dat er een wachtlijst is om ruimte te huren in het pand. Wijkbewoners kunnen voor de meest uiteenlopende activiteiten bij Op Eigen Houtje terecht. In de Wijkberichten Emmerhout wordt aandacht besteed aan danslessen voor beginnende, gevorderde en rolstoeldansers. Aan het daglokaal voor kwetsbare ouderen van zorgboerderij De Hooimijt en de bibliotheek De Omslag gericht op kinderen tot 12 jaar en senioren.

  Woon je toevallig in Emmerhout? Dan heb je geluk! Op Eigen Houtje is namelijk op zoek naar iemand die deze communicatie nog beter maakt.

 • Meer van onze leden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  • Deventer

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  Wijkbedrijf Selwerd

  Wijkbedrijf Selwerd

  • Groningen

  Wijkbedrijf Selwerd is een BewonersBedrijf in Groningen waarin bewoners zelf de regie nemen om de wijk beter en ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  • Amsterdam

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >