Nieuw traject! Geef je energie-initiatief een boost

 • Een nieuw boost-traject! In drie bijeenkomsten versterk je de rol die je wilt en kunt spelen in de energietransitie. Tijdens de sessies krijg je begeleiding in het vinden van lokale kansen en strategische aanpakken binnen jouw gemeente. Vanuit tools en praktijkvoorbeelden werken we met ervaringsdeskundigen en workshopleiders aan de routes die je kunt bewandelen.

  Energietransitie is samenwerken
  Om van grootste duurzame ambities concrete acties te maken voor de wijk is samenwerking met de gemeente belangrijk. Hoe kun je er voor zorgen dat je als bewoners ook wat te zeggen hebt. Hoe kom je tot afspraken en aanpakken? Tijdens het nieuwe boost-traject van LSA in samenwerking met Bernice Kamphuis begeleiden wij initiatieven in het vinden van hun rol in die samenwerking.

  Bij wie past dit programma?
  Bij bewonersinitiatieven die een rol willen spelen in de energietransitie op buurtniveau. De term ‘bewonersinitiatief’ mag je breed opvatten; het mag ook gaan om lokale samenwerkingsverbanden van bewoners en andere organisaties, initiatiefgroepen, energiecoöperaties of buurthuizen.

  Hier vind je meer informatie over het programma en het aanmelden

  Het boost-traject
  Het trainingstraject is helemaal gratis. We vragen veel inzet van de deelnemers. Om ervoor te zorgen dat het trainingstraject jullie echt een stap verder helpt, werk je naast de workshops ook thuis aan opdrachten. Je kunt altijd contact opnemen met de organisatie. En niet onbelangrijk: je trekt al die tijd op met energie-initiatieven uit het hele land.

   

   

 • Meer van onze leden

  Stichting Buurtgroep Schenkel

  Stichting Buurtgroep Schenkel

  • West
  • Capelle aan den IJssel

  Stichting Buurtgroep Schenkel in Cappelle aan den Ijssel organiseert samen met diverse organisaties in de wijk ...

  Lees meer >
  Stichting Leeszaal Vreewijk

  Stichting Leeszaal Vreewijk

  Leeszaal Vreewijk in Rotterdam is een stichting met een mooi professioneel winkelpand die wekelijks van ...

  Lees meer >
  Loftbewoner-S

  Loftbewoner-S

  De Bewonersvereniging Loftbewoner-s organiseert activiteiten voor en door bewoners (buren). Op deze manier wil zij ...

  Lees meer >