LSA en maatregelen coronavirus

 • Uiteraard hebben we bij LSA ook kennisgenomen van de recente berichtgeving over de landelijke maatregelen i.vm. het coronavirus. Wij volgen het advies van het RIVM. Dat betekent dat de bijeenkomsten op 13 maart (schouders onder de wijkaanpak),  21 maart (ALV), 28 maart (We Doen het Samen! festival) en op 2 april (Community of Practice Right to Challenge: Erfgoed) worden verzet of geannuleerd.

  [Dit bericht wordt niet meer bijgewerkt. We houden de actualiteit over coronamaatregelen en de impact op buurthuizen, ontmoetingsplekken en andere bewonersinitiatieven goed in de gaten. We delen regelmatig updates met belangrijke ontwikkelingen en nieuws. Lees daarom ook het laatste nieuws.]

  Alle collega’s werken door, maar vanuit huis. LSA blijft telefonisch bereikbaar. We houden de berichtgeving goed in de gaten en informeren over de komende activiteiten en bijeenkomsten op een later moment. Veel sterkte voor iedereen en zorg voor elkaar.

  Ik ontvang graag de LSA nieuwsbrief

  Normaal schrijven we één nieuwsbrief per maand, maar met oog op de coronacrisis brengen we de komende weken vaker nieuws, artikelen met tips en voorbeelden en uitnodigingen voor online bijeenkomsten.

 • Meer van onze leden

  Bewonerscommissie Eigen Haard

  Bewonerscommissie Eigen Haard

  Bewonerscommissie Eigen Haard behartigt de belangen van alle bewoners in de wooncomplexen voor senioren Koornhorst ...

  Lees meer >
  Bewonersorganisatie Beijum

  Bewonersorganisatie Beijum

  Bewonersorganisatie Beijum (BOB) in de stad Groningen wil samen met zoveel mogelijk bewoners en andere betrokkenen ...

  Lees meer >
  Hart voor de K-buurt

  Hart voor de K-buurt

  In Amsterdam Zuidoost Samen is een brede coalitie van Amsterdammers uit de K-buurt (metrostation Kraaiennest) ...

  Lees meer >