Lea Bouwmeester adopteert Kruiskamp

 • Lea Bouwmeester, Tweede Kamerlid voor de PvdA, heeft de Amersfoortse wijk Kruiskamp geadopteerd. Kruiskamp is blij met de adoptie. In deze Vogelaarwijk gebeuren veel goede dingen en de bewoners willen dit graag in Den Haag laten zien.

  De bewoners van bewonerscommissie de Linie hopen met haar tot een samenwerking te komen waar zowel de bewoners als het Kamerlid baat bij hebben.

  Lea Bouwmeester woont in Almere en ze is onder meer lid van de commissie Jeugd & Gezin en Wonen, Wijken en Integratie. Op haar website www.leabouwmeester.nl schrijft ze:

  ‘De groeiende tegenstellingen in Nederland houden mij de laatste tijd erg bezig. Hoe komt het dat mensen zo tegenover elkaar zijn komen te staan? Dat vind ik een kernvraag waar ik tijdens mijn Kamerlidmaatschap een antwoord op wil zien. We moeten met elkaar in gesprek gaan; niet uitgaan van de tegenstellingen maar juist zorgen dat we dichter bij elkaar komen te staan. Uitgaan van overeenkomsten.`

  Het eerste contact is gelegd, de bewoners en het Kamerlid gaan kijken hoe ze elkaar in de toekomst gaan versterken. LSA wenst hen hierbij veel succes.

 • Meer van onze leden

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging de Leest is een vereniging van en voor bewoners in Veghel. Ze runnen wijkcentrum De Leest waar je ...

  Lees meer >
  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Het Wageningse buurtbedrijf NuDe Toekomst is echt van, voor en door bewoners. Het eerste idee ontstond toen er in de ...

  Lees meer >
  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  "Wij bemoeien ons met bijna alles," aldus vicevoorzitter van de wijkraad Wim Kleist. Actief in de Haarlemse buurt ...

  Lees meer >