Landelijke Bewonersdag dit jaar in Rotterdam

 • ‘Iedereen doet mee’ is de titel van de Landelijke Bewonersdag 2009. De dag vindt plaats in Rotterdam Zuid op 21 november 2009. De voorbereidingen zijn in volle gang.

  De Landelijke Bewonersdag wordt georganiseerd door het Landelijk Samenwerkingsverband Aandachtswijken (LSA) in samenwerking met Pact op Zuid, Aedes vereniging van woningcorporaties, ministerie VROM/WWI en de Nederlandse Woonbond.

  Een deel van het programma is bekend. In de ochtend zijn er twintig excursies naar interessante bewonersprojecten in de wijken van Rotterdam Zuid. `s Middags vindt in het Nieuwe Luxor een plenair programma plaats. Tijdens het plenaire programma komen de thema`s die gedurende de dag aan bod zijn geweest, samen in een stevig debat.

  Het programma is bedoeld voor alle bewoners, professionals en beleidsmakers die betrokken zijn bij de wijkaanpak. Binnenkort vindt u meer informatie over de dag en het programma op deze site.

 • Meer van onze leden

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging de Leest is een vereniging van en voor bewoners in Veghel. Ze runnen wijkcentrum De Leest waar je ...

  Lees meer >
  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Het Wageningse buurtbedrijf NuDe Toekomst is echt van, voor en door bewoners. Het eerste idee ontstond toen er in de ...

  Lees meer >
  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  "Wij bemoeien ons met bijna alles," aldus vicevoorzitter van de wijkraad Wim Kleist. Actief in de Haarlemse buurt ...

  Lees meer >