Kan wél! haalt geld op voor Autisme Fonds

 • Binnen ons project Kan wél! gebeuren veel mooie dingen. Wanneer mensen zich inzetten voor hun buurt en buurtbewoners ontstaan geweldige projecten en momenten. Op 28 april hebben jongeren in Almere een Game Dag gehouden en daarmee 643 euro opgehaald voor het Autisme Fonds!

  Op 28 april werd de  Game Dag gehouden in de Staatsliedenwijk in Almere.  Dit bijzondere evenement trok veel jonge buurtbewoners. Dat kwam vooral door de inzet van Ellen, Zara en Alborz. Deze initiatiefnemers hebben keihard gewerkt om deze dag goed te laten verlopen. Ze wilden met buurtgenoten de hele dag lekker gamen en ze gebruikten de dag om aandacht te besteden aan Autisme. Ze wilden hier informatie over verspreiden en geld voor het Autisme Fonds ophalen.

  Zo wilden ze laten zien dat de gaming community hart voor de maatschappij heeft. Nu is het geld geteld. Wat er online is gedoneerd, wat Gamers Met Een Hart binnen heeft gehaald en wat cash in het donatiepotje is gestopt.  In totaal is het prachtige bedrag van 643  euro gestort op de rekening van het Autisme Fonds.

   

 • Meer van onze leden

  Stichting Doarpswurk

  Stichting Doarpswurk

  Doarpswurk is DE autoriteit en DE expert op het gebied van het ondersteunen van ...

  Lees meer >
  Fonds Wassenaar

  Fonds Wassenaar

  Fonds Wassenaar is een onafhankelijk, lokaal fonds van en voor Wassenaarders met als doelstelling de sociale cohesie ...

  Lees meer >
  Huiskamer van Wezep

  Huiskamer van Wezep

  De Huiskamer is een inloophuis. Opgericht door de burger voor de burger. Er ...

  Lees meer >