Kan wél! haalt geld op voor Autisme Fonds

 • Binnen ons project Kan wél! gebeuren veel mooie dingen. Wanneer mensen zich inzetten voor hun buurt en buurtbewoners ontstaan geweldige projecten en momenten. Op 28 april hebben jongeren in Almere een Game Dag gehouden en daarmee 643 euro opgehaald voor het Autisme Fonds!

  Op 28 april werd de  Game Dag gehouden in de Staatsliedenwijk in Almere.  Dit bijzondere evenement trok veel jonge buurtbewoners. Dat kwam vooral door de inzet van Ellen, Zara en Alborz. Deze initiatiefnemers hebben keihard gewerkt om deze dag goed te laten verlopen. Ze wilden met buurtgenoten de hele dag lekker gamen en ze gebruikten de dag om aandacht te besteden aan Autisme. Ze wilden hier informatie over verspreiden en geld voor het Autisme Fonds ophalen.

  Zo wilden ze laten zien dat de gaming community hart voor de maatschappij heeft. Nu is het geld geteld. Wat er online is gedoneerd, wat Gamers Met Een Hart binnen heeft gehaald en wat cash in het donatiepotje is gestopt.  In totaal is het prachtige bedrag van 643  euro gestort op de rekening van het Autisme Fonds.

   

 • Meer van onze leden

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging De Leest, Veghel

  Wijkvereniging de Leest is een vereniging van en voor bewoners in Veghel. Ze runnen wijkcentrum De Leest waar je ...

  Lees meer >
  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Buurtbedrijf NuDe Toekomst

  Het Wageningse buurtbedrijf NuDe Toekomst is echt van, voor en door bewoners. Het eerste idee ontstond toen er in de ...

  Lees meer >
  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  Wijkraad Parkwijk-Zuiderpolder-Penningsveer

  "Wij bemoeien ons met bijna alles," aldus vicevoorzitter van de wijkraad Wim Kleist. Actief in de Haarlemse buurt ...

  Lees meer >