Inschrijving Pitchen voor impact open

 • Bewonerscollectieven, BewonersBedrijven en andere initiatieven met grote plannen voor hun buurt: opgelet. Je kunt je NU inschrijven voor het traject van LSA en KNHM Pitchen voor impact in je wijk. Via dit traject worden je plannen sterker én maak je kans op geld en ondersteuning.

  Foto: stadstuin Ubuntu

  Voor de vierde keer organiseren we een traject voor bewonersgroepen die goede en ondernemende plannen hebben. Veel geweldige initiatieven zijn door dit traject al een flinke stap verder geholpen met het verwezenlijken van hun plannen.

  Startkapitaal, lening en advies

  Zo won Bewonerscoöperatie Westside startkapitaal, kreeg de Gasfabriek startkapitaal en een lening, won het Wijkpaleis adviesuren en zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opnoemen van winnaars.

  Workshops, contacten en pitch

  Belangrijker nog is dat alle deelnemers winnen bij dit traject. Bewonersgroepen krijgen namelijk een serie op maat gemaakte workshops, een heleboel interessante contacten en de mogelijkheid zichzelf te pitchen voor financiers.

  Hoor jij bij een bewonersgroep die een stap verder wil zetten? Wacht dan niet langer maar schrijf je in en maak kans op dit gratis traject! De inschrijving sluit op 15 september.

 • Meer van onze leden

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster-Stroobos heeft een generatiehuis opgericht in het voormalige schoolgebouw van het ...

  Lees meer >
  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >