Evenementen

 • BewonersBedrijven ondernemen om de wereld te verbeteren en lokaal impact te maken. Ze worden gedreven door hun idealen voor een fijne buurt en koppelen deze aan een gezond businessmodel.

  Als BewonersBedrijf wil je weten wat jouw werkelijke impact is, zodat je hierop kunt sturen en deze kan vergroten. Daarom is het essentieel om je te verdiepen in de impact van jouw organisatie en hoe je deze kunt meten. Maar hoe bepaal je wat die impact is? Waar begin je met meten, hoe stel je de juiste prioriteiten en hoe weet je of je de juiste methode gebruikt?

  Wat gaan we doen?

  In samenwerking met Avance organiseren Social Enterprise NL en LSA Bewoners de workshop Impact Basics. Tijdens deze ochtend krijg je een introductie in wat ‘impact’ en ‘impact meten’ precies is, welke stappen je kunt zetten om te beginnen en met welke spelregels je te maken krijgt. Natuurlijk maak je een start met het opstellen van je eigen theory of change – jouw unieke impact verhaal – de basis van elke impact meting. Wil jij een start maken met het in kaart brengen van de impact van jouw BewonersBedrijf? Meld je dan aan voor deze workshop.

  Praktische informatie

  Wat: Workshop Impact Basics i.s.m. Avance
  Wie: Iedereen die stappen wil zetten op het gebied van impact maken.
  Waar: N.t.b.
  Wanneer: Dinsdag 1 februari, 09.30 – 13.30 uur
  Kosten? Reguliere prijs is €40,- per deelnemer. Voor bewonersinitiatieven geldt een speciaal tarief van €15,- per initiatiefnemer. De organisatie is in handen van Social Enterprise NL, zij verzorgen ook de facturatie.

  Let op: We willen zoveel mogelijk ondernemende bewoners de kans geven om de workshop te volgen, maar er is beperkt plek. We houden de groep klein zodat er veel interactie mogelijk is en je écht aan de slag kunt gaan. Heeft iemand binnen je team de workshop al gevolgd, wissel de kennis dan eerst intern uit.

  Wil jij alvast iets lezen over de Theory of Change en Het Impactpad? Klik dan op de linkjes.

  Meld je aan!

  Deze workshop is onderdeel van ons programma Ondernemen voor je Buurt

  Mede mogelijk gemaakt door

 • Meer van onze leden

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster Stroobos

  Dorpscoöperatie Gerkesklooster-Stroobos heeft een generatiehuis opgericht in het voormalige schoolgebouw van het ...

  Lees meer >
  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden

  Stichting Tevreden bestaat uit betrokken Deventenaren die van elke Deventenaar een Tevreden Deventenaar willen ...

  Lees meer >
  MidWest

  MidWest

  Coop MidWest is een verzamelplek in de Amsterdamse Baarsjes. Bottum-up bedacht, uitgewerkt en tot stand gekomen door ...

  Lees meer >